Komentara: 3
Pregleda: 2216
Video
Foto

Vicešampionka Evrope u boksu Kristina Nađ Varga na prijemu kod gradonačelnika Bakića

30.04.2024. u 13:14h
Izvor: Subotica.com
Vicešampionka Evrope u boksu Kristina Nađ Varga na prijemu kod gradonačelnika Bakića

Gradonačelnik Subotice Stevan Bakić danas je, u Zelenoj sali Gradske kuće, upriličio prijem za vicešampionku Evrope u boksu, Kristinu Nađ Vargu i državne prvakinje Melindu Utaš i Anju Salatu. Podsećamo, Nađ Varga je nedavno debitovala na Evropskom prvenstvu u seniorskoj konkurenciji i tom prilikom osvojila srebro.

Što se mene tiče, njena srebrna medalja je zlatnog sjaja! Ona je na putu ka srebru pobedila mnoge favorite. U finalu je za nijansu izgubila od Ruskinje, Julije Čungalakove koja je iskusan borac i osvajač evropskog i svetskog zlata - naveo je gradonačelnik Bakić - Naša Kristina ima 21 godinu, nas vom debiju uspela je da osvoji srebro. Zaista sam fasciniran i siguran da je ona buduća velika zvezda boksa.

Vicešampionka Evrope u boksu Kristina Nađ Varga na prijemu kod gradonačelnika BakićaInače, Nađ Varga je članica Ultimate fighter kluba "Spartak", koji ima tradiciju dužu od dve decenije, a sa uspehom ga vodi Saša Grdeljević.

-  Želim da se zahvalim mom treneru, klubu, kao i prijateljima i Bokserskom savezu koji su mi omogućili da se pripremim i nastupim na Evropskom prvenstvu. Srećna sam što sam našem gradu donela medalju i veoma sam ponosna na sebe i ceo tim koji stoji iza mog uspeha. Ovo je moja prva medalja i utisci se još uvek nisu slegli. U svakom slučaju ovo je tek početak i sigurna sam da ću osvojiti još ovakvih medalja - izjavila je vicešampionka Evrope - Naš klub je 2008. godine prvi put dobio plaketu za najbolji klub na svetu. Prošle godine smo dobili istovetnu plaketu na Svetskom kupu u Turskoj i to zahvaljujući uspesima ženskih takmičara, odnosno Kristine Nađ Varge, Mile Katić, Jane Grdeljević, Anje Salate, Melinda Udaši i Jasmine Nađ - nadovezao se trener Grdeljević.

Vicešampionka Evrope u boksu Kristina Nađ Varga na prijemu kod gradonačelnika Bakića

Izvor: Subotica.com
Prijem gradonačelnika Bakića za bokserku Kristinu Nađ Vargu Prijem gradonačelnika Bakića za bokserku Kristinu Nađ Vargu Prijem gradonačelnika Bakića za bokserku Kristinu Nađ Vargu Prijem gradonačelnika Bakića za bokserku Kristinu Nađ Vargu Prijem gradonačelnika Bakića za bokserku Kristinu Nađ Vargu Prijem gradonačelnika Bakića za bokserku Kristinu Nađ Vargu Prijem gradonačelnika Bakića za bokserku Kristinu Nađ Vargu Prijem gradonačelnika Bakića za bokserku Kristinu Nađ Vargu
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 2 nedelje i 3 dana
Komentara: 3
Pregleda: 2216
Povezane teme

gradonačelnik Subotice

boks

svečani prijem

stevan bakić

zelena sala

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.